Exit

Vi dro fra Skien fredag ved 12-tida med retning mot Heddan Gard , Tingvatn i Vest-Agder. Vi var optimistiske og klare for å treffe igjen Vauxhall-folk , og se mange fine biler.

Været var strålende. Vi ankom Heddan Gard kl. 16:30 , etter en «Pit-Stop» i Evje. Nedover kjørte vi E18 til Gjerstad,og svingte så «inn i skauen!!» med retning Evje , .. og gjett om det var skauvei!! Samma var det videre fra Evje.. men vi ankom da hele,og litt slitne. Fikk pakka ut ting på rommet vi fikk anvist , forøvrig et flott rom med eget bad/wc. Så var det tid for å hilse på folk , se på biler , skryte litt , juge litt.. og etterhvert var det tid for grilling. Alle blei mette (og utørste..virka det som..). Vi tok kvelden ved 22-tida. Da var vi slitne , og forsynte med kontinuerlige angrep av KNOTT!! Ikke visste vi at Norsk Knottklubb hadde sitt årstreff samme plassen!!

Lørdag morgen våkna vi til regnvær..vi inntok en flott frokost , så bar det avsted i samla følge til Knaben , der vi skulle være med på Knaben-dagen , og våre biler stod utstilt. Der var det og avstemning på Norges vakreste Vauxhall 2015 , som ble vunnet av Arnfinn Olsen med sin 1957 FA Victor. Noen av oss fikk med seg den guidede turen der , noen ikke… Men tror vi alle hadde en fin dag der. Så var det retur til Heddan utpå ettermiddagen. Litt avslapningstid på rommet , føre Årsmøte i klubben , og deretter en meget bra middag. Deretter var det tid for prat / dans / kveldskos. Klubben hadde tinga artisten Roy Jansen , en lokal trubadur som sang og spilte. Søndag våkna vi til strålende sol , og da var det tid for frokost , pakke tinga og kjøre hjem igjen. Avreise kl. 11. Vi tok veien til E39 , Lyngdal hjemover , og tjente 45 minutter på det. Orka ikke de jævla svingete og smale «stiene» hjem igjen. Bilen fungerte utmerket hele helgen , og jeg tror og håper at alle hadde en fin helg og treff.

Takk til VauxhallNorge og Stein Krosli for et bra treff og en fin helg. Vi ses neste år.

Hilsen Roy Aadalen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Go top